Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
instalatiigplinrate97:   Followers: 0 ; Following: 0


O introducere la produse - Instalatii GPL


Instalatia gaz petrolier se monteaza in paralel cu sistemul de alimentare cu benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de alimentare al vehiculului ceea ce face ca autoturismul sa-si păstreze performantele dinamice si de consum.

În minunatul an 2012, numărul concetatenilor ce şi-au montat instalaţii de gpl la maşini a fost cu 24 procente in crestere fata de anul precedent, potrivit unei analize facute de unul dintre cei mai influenti importatori de sisteme gaz petrolier auto din tara noastra . Alimentarea autoturismelor cu gaz prezinta mai multe beneficii si din perspectiva economica cat si privind modul al utilizarii, gpl-ul fiind un carburant verde fapt care este propice si pentru motor cat si pentru instalatie gpl secventiala pret mediul inconjurator.

Gazul este o combinatie de alchene format predominant dintr-un amestec de propan si butan, realizat prin rafinarea titeiului sau direct din subteran, dupa ce a fost segregat de gazele naturale sau petrolul cu care acesta este în amestec în zacamintele petrolifere predominant submarine, dar nu numai.Gazul petrolier lichefiat este o sursa de energie alternativa foarte des intrebuintata aproape fiecare dintre noi.

Pe piata sistemelor auto de gpl in continua evoluare ca cea din tara se gasesc o multime de super-oferte care mai de care mai tentante cu privire la producator si cost insa nu se explica nimic despre instalare, service, reparatii si intretinerea instalatiilor gpl auto.

Daca pot as vrea sa fiu foarte franc si sa va spun direct, ca nu vad sensul sa iti montezi GPL pe autovehicul in cazul in care faci extraordinar de putini KM cu autovehiculul, in cazul in care folosesti exclusiv sa mergi pana la cumparaturi sau numai cu anumite evenimente.Din aproximarile noastre, o instalatie gpl se cumpara singura in aproximativ 23000-25000 km , in functie de cat ai cumparat-o, numai din diferenta de pret dintre benzina si gaz,iar apoi esti pe plus. O instalatie pe GPL trebuie gandita pe termen minim 2 ani si efectuata la km parcursi, altfel e numai un moft, ca de exemplu niste spoilere la bara, cand de fapt ar trebui sa fie un beneficiu.Instalatia secventiala este optimizabila cu instalatie gpl secventiala autoturisme cu 3, 4, 5, 6 sau 8 pistoane, are un filtru pt faza lichida si unul pt starea in vapori.

Instalatia este dotata cu un comutator montant pe bord care face posibila trecerea de la benzina la gaz petrolier lichefiat si invers, oricand, fara ca soferul sa resimta o schimbare in modul de functionare normal al masinii, fapt pt care desi se creste cu un plus de greutate, pierderea de putere este de nementionat in jur de trei la suta.

Instalatia cu alimentare multipunct de gaz petrolier este mai scumpa decat ceea pentru injectie monopunct cu comutator si motoras pas cu pas, insa este mult mai economica, consumul de gaz fiind sensibil aproximativ cu cel de benzina.Post by instalatiigplinrate97 (2017-04-22 09:05)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com